La diferencia principal entre un usuari que visita una Web i acaba abandonant-la sense efectuar cap  adquisició, i  una visita de qualitat es troba en  oferir al posible client un entorn agradable i visualment atractiu .

Actualment les visites virtuals , se estan convertint en les seccions mes visitades de qualsevol pagina Web, degut al gran atractiu visual i alt nivell de interactivitat.

Augmenten notablement la permanència del usuari, i en consequencia la seva atraccio i interes per lloc mostrat. L´usuari perceb l´espai esfèric com una visita totalment verosimil i natural, tal com es en la realitat .

Este es un dels grans atractius, el de convidar al navegant a la possibilitat de realitzar una visita virtual al lloc, en la sensació de estar allí.

Museus, monuments, paratges naturals, turisme, botiges, empreses. Cada dia son mes les que fan de les visites virtuals una de les parts mes interesants i visitades de les seves pagines Web.

 

 

 

 

 

Les Basses de la Foia: integrades al curs del Barranc de La Galera, són un conjunt de basses que formen un ecosistema divers i ple de vida. Frondosa vegetació i ocells i rèptils de tota mena donen vida a una zona humida impensable en un terreny tan sec com és el terme de Masdenverge. Es troben incloses dintre del Pla d'Espais d'Interès Natural de la Generalitat de Catalunya (dintre de Barrancs de Sant Antoni-Lloret-la Galera). [Wikipedia].

 

 


 

Des de Delta Solucions Volem Felicitar a tots els Ampostins i Ampostines que estan de Festa Major. Avui Penjarem una Captura molt Especial. Feu Clic a la foto per entrar.

  

plaça

 

Boto